Πολιτιστικά & Events
Λαμία: Το τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής (Σχολών Κέφος) θα συμμετέχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Μανιάτη

Μια ακόμα καλλιτεχνική και εκπαιδευτική χρονιά ξεκίνησε στο Σύγχρονο Ωδείο Λαμίας των Σχολών Κέφος.

Με έμπειρους καθηγητές, διεθνώς αναγνωρισμένες σπουδές, σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ασφαλές περιβάλλον, το Σύγχρονο Ωδείο Λαμίας απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες , αρχάριους και προχωρημένους που αγαπούν τη μουσική.

Για τη χρονιά που έρχεται το Ωδείο ετοιμάζει μια σειρά εκδηλώσεων με κέντρο την εκπαίδευση, την παιδεία και την συνεργασία των σπουδαστών.

Το τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής θα συμμετέχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Μανιάτη « Πάνος Γαβαλάς, Μια φωνή όλο φως», ( Εκδόσεις Λιβάνη) που διοργανώνει η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας, στις 4 Νοεμβρίου. Τους συνοδεύει η ξεχωριστή φωνή του Παναγιώτη Μπαρμπερίου.

Τη δημιουργία παιδικής και νεανικής χορωδίας, που στόχο έχει την ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής έκφρασης και μουσικής εκπαίδευσης των παιδιών καθώς και τη συμμετοχή σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Rock Band του Ωδείου φέρνει σε επαφή τους νέους μουσικούς του μοντέρνου τμήματος με τη λειτουργία μιας πραγματικής ροκ ορχήστρας! Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή συμμετέχουν όλοι οι μαθητές του μοντέρνου τμήματος. Η μπάντα, ανοιχτή σε μέλη και επιρροές, προετοιμάζει ήδη το δυναμικό της παρόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Διεύθυνση: Παπακυριαζή & Τσακάλωφ, 351 00 Λαμία

Τηλέφωνα:
22310 33764
693 2750626
698 8597753

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: https://kefosarts.gr

Ψυχαγωγία, Δείτε Ακόμα...

politistika events go lamia

Latest Post Ψυχαγωγία