Υλικα
- 100 γρ. ταραμά ροζ
- 1/2 κιλό ψωμί
- 1 κρεμμύδι μέτριο
- 2 λεμόνια
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 1/2 ματσάκι μάραθο
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλεντερ το κρεμμύδι και χτυπάμε ώσπου λιώσει. Επειτα ρίχνουμε το ψωμί αφού το έχουμε βρέξει και το έχουμε στίψει καλά να φύγει όλο το νερό (χρησιμοποιούμε μόνο την ψίχα), και τον ταραμά. Τα χτυπάμαι όλα μαζί και ρίχνουμε λίγο λίγο το λάδι και το λεμόνι ώσπου να μας έρθει στη γεύση που προτιμάμαι. Τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο τον μάραθο και ανακατεύουμε.